Spoštovani člani in članice Slavističnega društva Ljubljana!


Letos nas je presenetil tudi sneg, kar je ustvarilo čudovito idilo zimskega časa. Upam, da ste se ji prepustili, uresničili že tudi kakšen novoletni sklep in da vam ne manjka izzivov za prihajajoče obdobje.

Želeli bi vas spomniti na popuste, ki jih pa letos vendarle lahko izkoristite:

  • 20 % v knjigarni Beletrina na vse izdaje Študentske založbe,
  • 20 % pri nakupu dveh izvenabonmajskih vstopnic v SNG Drama,
  • 15 %  (oz. 20 % pri nakupu nad 100 €) pri založbi Miš,
  • 15 % popust na redne vstopnice v Šentjakobskem gledališču Ljubljana,
  • 10 % popust pri nakupu izdaj Celjske Mohorjeve družbe v njihovih knjigarnah,
  • 20 % za vse knjige ter 25 % za vse knjige Založbe Sanje,
  • ob nakupu dveh vstopnic v Mladinskem gledališču Ljubljana, je ena podarjena.

Še vedno v nas tli želja, da bi se povečalo sodelovanje, da bomo vsi skupaj bolj prepoznavni in aktivni. Ob tem vas vabimo, da nas obvestite o svojih predlogih, ki bi nam jih želeli sporočiti na e-naslov: martina.holesek@smgs.si.

Na profilu Facebook (https://www.facebook.com/tina.holesek (SD Ljubljana) in Instagramu (slavisticno_drustvo_ljubljana) vas redno obveščamo o dogodkih, ki se dogajajo in katerim se lahko pridružite. Prosimo vas, da nas, z namenom lažjega objavljanja novic in aktualnih informacij o delovanju društva ter ugodnostih, ki jih imate kot člani društva, spremljate.

Spoštovani kolegi, obenem vas vabim k razmisleku, ali bi bili pripravljeni prevzeti vodenje društva. Vabim vse kandidate, da svoje prijave skupaj z načrtom dela pošljete na elektronski naslov društva martina.holesek@smgs.si. Javno predstavitev kandidatov, načrtov dela in volitve novega upravnega odbora bomo izvedli na občnem zboru, ki bo prihodnje leto.

Lep pozdrav

Martina Holešek, predsednica Slavističnega društva Ljubljana